about assortment contact diensten home partners

Zuivelproducten: ontdek ons assortiment.

Luxe desserts, wereldyoghurts, kwark, koffiemelk en biologische en plantaardige producten … De Zuivelmaatschappij verhandelt uiteenlopende zuivelproducten. Van commodity tot luxe.

We leveren deze aan retailorganisaties, grossiers en grootbedrijven. Een overzicht van ons assortiment: 

Luxe desserts

Een luxe dessert maakt de maaltijdbeleving compleet. We leveren diverse soorten exclusieve desserts, waaronder chocomousses, rijstdesserts, cheesecakes, puddingen, vruchtenyoghurts met grote stukken fruit. Zowel desserts die het hele jaar door te koop zijn als varianten voor een specifiek jaargetijde of evenement (zoals het WK-voetbal) of voor een feestdag. Desgewenst gepresenteerd in een speciale verpakking. We produceren de smaak en verpakking in nauwe samenwerking met de toeleverancier.

Keukenzuivel

Mensen brengen steeds meer tijd door in de keuken. De vraag naar keukenzuivel neemt dan ook gestaag toe. De Zuivelmaatschappij speelt in op deze trend, met onder meer crème fraîche, zure room, slagroom en kookroom. Kwaliteitsproducten die bijdragen aan een smakelijk gerecht. 

Kwark

Magere kwark, volle Franse kwark, kwark met smaak, Biogarde-kwark … De Zuivelmaatschappij betrekt deze producten bij meerdere vaste leveranciers. Kwark is door zijn voedingswaarde al sinds jaar en dag een populair product bij sporters en bij mensen die willen afvallen. 

Wereldyoghurt

De Zuivelmaatschappij was de eerste die in Nederland de wereldyoghurt op de markt bracht. Onder wereldyoghurt verstaan we Turkse yoghurt, Griekse yoghurt en Bulgaarse yoghurt. Deze yoghurt wordt geproduceerd volgens het oorspronkelijke recept uit het land zelf. Dit zorgt voor de specifieke volle en romige smaak en een stevige structuur.

Koffiemelk-cups

Ook voor koffiemelk-cups onder private label komt u al gauw uit bij De Zuivelmaatschappij. We laten deze cups produceren bij een vaste leverancier in Duitsland. We leveren verschillende soorten cups: van koffieroom tot koffiemelk met verschillende vetpercentages. We vervoeren deze producten meestal rechtstreeks vanaf de fabriek naar de afnemer.

Biologisch en plantaardig

Als specialist in private-label-producten leveren we steeds meer biologische zuivelproducten. Denk aan onder meer kwark, yoghurt en keukenzuivel. Ook leveren wij biologische zuivelproducten van geit en schaap, zoals melk, yoghurt en kwark. We werken hiervoor samen met meerdere leveranciers, die deze producten vervaardigen met respect voor dier en natuur. Elk biologisch product is voorzien van het Europese biologische logo. En inmiddels kunnen klanten bij ons ook terecht voor plantaardige zuivelproducten, de nieuwe trend.

Feest- en nicheproducten

Een feestelijke pudding voor de kerstdagen, een speciale yoghurt voor de paasbrunch of een vrolijk kindertoetje … De Zuivelmaatschappij ondersteunt haar klanten bij de ontwikkeling van deze én andere speciale zuivelproducten. Samen met een toeleverancier werken we het idee uit tot een monster van smaak en verpakking. Na akkoord van de klant gaan we over tot productie. Het resultaat: een goed verkoopbaar product dat tot zijn recht komt in het schap én op tafel bij de consument.